català : español
psicologiainfantil.cat
Travessera de Gràcia, nº18 Àtic 1a   -   tel. 652 87 94 32   -   mòb. 652 87 94 32

Equip

Anna Claret i Martín
Sóc Psicòloga Infantil i Juvenil, perfil Clínic, col·legiada al COPC nº11258.
Psicologia infantil i juvenil

El meu interès per la psicologia va néixer des de jove, volent treballar en l'àmbit sanitari per oferir ajuda a les persones. La psicologia em brinda l'oportunitat de poder-me realitzar com a persona i com a professional dia rere dia.


Cada any des de que vaig finalitzar els meus estudis universitaris m’he format en algun àmbit específic per atendre a nens i adolescents i poder oferir uns serveis d’excel·lència i gran professionalitat. Assisteixo regularment a seminaris, congressos i xerrades de les entitats més punteres. Els estudis més rellevants en l’àmbit postuniversitari són “Màster en psicologia Clínica i de la Salut”, “Màster en Neuropsicologia Clínica” i “Postgrau en Neuropsicologia Clínica”.La meva experiència laboral al llarg d’aquests anys ha estat un continu de treball amb els infants en els àmbits clínic i escolar, a més de conèixer serveis i recursos per oferir treball en xarxa.

Actualment treballo a la meva consulta privada la qual ja coneixeu una miqueta més. També estic col·laborant al Departament de Pediatria de l’I.U. Dexeus on treballo amb un gran equip de professionals i persones, que en tot moment col·laborem per poder aprendre i ser millors cada dia.

Psicologia infantil i juvenil

A nivell escolar presto els meus serveis al Departament de Psicologia de l’Escola Els Verns de Barcelona, una escola petita, però molt acollidora on tots els que hi treballem i els nens que hi assisteixen formem una gran família.

L’equip el complementen diferents logopedes, mestres, pedagogues i altres psicòlogues amb les què treballo en equip a la consulta o en l’oferta de servei a domicili.

Informació legal
x

Empresa: ANNA CLARET I MARTIN

NIF: 40.991.894-Y

Adreça: Travessera de Gràcia, nº18 Àtic 1a - Barcelona 08021

Telèfon fixe: 652 87 94 32

E-mail: info@psicologiainfantil.cat

Valid XHTML 1.0 Transitional