català : español
psicologiainfantil.cat
Travessera de Gràcia, nº18 Àtic 1a   -   tel. 652 87 94 32   -   mòb. 652 87 94 32

Assessorament a pares i mestres

Psicologia infantil i juvenil

Els pares sou les persones que més coneixeu els vostres fills. Sovint sentiu que les coses no estan anant bé o que hi ha alguna cosa que no acabeu de veure clara. És el moment de demanar assessorament a un professional per avaluar l’estat de la situació. No sempre caldrà una intervenció però amb una detecció precoç del problema podem detenir una situació quee pugui esdevenir molt.


Nosaltres oferim tracte individualitzat per a cada situació amb un màxim de delicadesa i confidencialitat. Les demandes que més atenem fan referència a conflictes amb els/les adolescents, manca de límits, discrepàncies educatives entre els progenitors i dificultats per establir pautes educatives.


Amb la nostra experiència dins l’escola i amb els coneixements de la psicologia infantil podem establir un bon clima amb els mestres que atenen els nostres nens per tal de formar-los, orientar-los i donar-los recursos o pautes per fer front a situacions que escapen de la seva formació. Cal recordar que els mestres són persones que instrueixen els infants, però no són psicòlegs, metges... hem de donar-los suport per poder caminar tots junts per ajudar el nen, ja que ell és l’important i el protagonista de la història.

Psicologia infantil i juvenil
Informació legal
x

Empresa: ANNA CLARET I MARTIN

NIF: 40.991.894-Y

Adreça: Travessera de Gràcia, nº18 Àtic 1a - Barcelona 08021

Telèfon fixe: 652 87 94 32

E-mail: info@psicologiainfantil.cat

Valid XHTML 1.0 Transitional